Ontdek de Teasy box

In de Teasy box vinden jullie het eerste onderdeel van avontuur 1, namelijk: ‘Blindfold me, baby’. In deze fantasie draait het allemaal om het zintuig zicht. Teasy neemt jullie in de opwinding van kijken, bekeken worden en niks kunnen zien.

Bestel nu

Samen met Teasy op avontuur

 1. Geef jullie over aan Teasy

  Het zijn de opdrachten van Teasy die het verschil maken. De toys zijn een heerlijke aanvulling. Ga mee in de fantasie van Teasy en ontdek stap voor stap de inhoud van de Teasy box én elkaar.

 2. Ontdek de Teasy box

  Wat er precíes in de Teasy box zit, dat is een verrassing. Er zitten in ieder geval 7 heerlijke items in met waarde van 140 euro. Denk aan glijmiddel, verschillende toys en nog veel meer stoute dingen.

 3. Beleef de nacht van je leven

  Door de combinatie van de Teasy opdrachten en items beleven jullie de spannendste nacht (of dag) van je leven. Gegarandeerd.

Een abonnement of bestel eenmalig

Met een abonnement ontvang je na de Teasy box elke maand een vervolgset. In iedere vervolgset vind je nieuwe Teasy cards én twee stoute producten. Pauzeren en stopzetten is altijd mogelijk. Jij blijft de baas.

teasy abonnement

Teasy abonnement

Begin met Teasy box voor 49,95. Ontvang daarna iedere maand een vervolgset voor 19,95.

Teasy eenmalig

No strings attached. Bestel eenmalig de Teasy box voor 69,69.

 

Teasy vervolgset

Laat jullie iedere maand verrassen met een nieuwe Teasy vervolgset. We gaan meer zintuigen prikkelen, stimuleren en vooral heel erg verwennen. (Her)ontdek elkaar én speel jullie comfortzone uit samen met Teasy.

Ontdek de Teasy vervolgset

 1. Nieuwe Teasy items

  In de Teasy vervolgsets vinden jullie nieuwe Teasy cards en twee Teasy items. Deze items, in combinatie met de items uit de Teasy box zorgen ervoor dat jullie avontuur aan niks ontbreekt.

 2. Door de brievenbus

  De Teasy vervolgset wordt discreet bezorgd door de brievenbus.

 3. Jij blijft altijd de baas

  Teasy even pauzeren? Of stopzetten? Dat kan heel gemakkelijk in je account. Je zit nergens aan vast.

 4. Avontuur uitgespeeld?

  Na 5 vervolgsets is het eerste avontuur afgelopen. Zin in nieuw avontuur? Wacht maar braaf op Teasy. Die laat het jullie direct weten wanneer een nieuw avontuur beschikbaar is.