Werkt glijmiddel in het water? 👀

Hi lover,

Teasy glijmiddel

Credits Vere Maagdenberg

Zoals je misschien wel weet, ben ik gek op avonturen buiten de slaapkamer. Jij ook? Dan ben je vast benieuwd of je glijmiddel veilig kunt gebruiken tijdens je volgende duik in het zwembad of een stomende douchesessie…

Jouw stomende douchesessie nóg lekkerder maken met glijmiddel? Goed nieuws – ja, dat kan! Ik leg je uit waarom én wat voor welk soort je het best kan kiezen. 

Glijmiddel op waterbasis is een van de meest populaire soorten glijmiddel. Het is veilig te gebruiken met condooms en seksspeeltjes en makkelijk af te spoelen met water. De beste keuze als je op zoek bent naar een glijmiddel dat niet vettig of plakkerig aanvoelt. Maar kan het ook veilig worden gebruikt in het water? Ja, zeker schatjes.

Hoe dan? Zoals ik al zei, glijmiddel op waterbasis is een geweldige keuze voor avonturen in het water. Maar het lost wel sneller op in vergelijking met andere soorten. Zin in een langer avontuurtje in het water? Dan is siliconen glijmiddel een betere optie omdat het niet oplost in water en langer meegaat. Extra lang genieten dus. 

Inspiratie nodig?

Er zijn een hoop standjes die je kan proberen in de badkamer, maar let altijd op gladheid ;). Wat inspiratie nodig? Heb ik natuurlijk schatje.

1. De staande missionaris: lover 1 staat met één voet op de rand van het bad of de douche, terwijl de andere lover 2 voorzichtig penetreert terwijl hij of zij staat.

2. De doggy style: lover 1 staat voorovergebogen met zijn of haar handen tegen de muur of de douchewand, terwijl de lover 2 van achteren penetreert.

3. De zittende cowgirl: lover 1 zit op de rand van het bad of de douche, terwijl de lover 2 op zijn schoot gaat zitten en op en neer beweegt.

Zin in meer stoute avontuurtjes buiten de slaapkamer? Ik heb er genoeg voor je. Download mijn app en ontdek al mijn stoute avonturen. 

See you soon lovers.

x Teasy