Even voorstellen...

Mijn naam is Yvette en ik ben een van de co-founders van Teasy. Spanning houden in je relatie is hartstikke lastig. Een druk sociaal leven, veel leuke series en lekker in joggingpak op de bank. Fantastisch comfortabel, maar niet écht goed voor de vonken in je relatie en in de slaapkamer.

Dat is best zonde eigelijk toch? Die vonken zijn geweldig. Hoe leuk is het om meer van elkaar te genieten, meer aandacht voor elkaar te maken én om samen die spanning op te zoeken. En zo is het idee voor Teasy ontstaan. Een fictief persoon die jullie een stout zetje geeft om samen de vonken er vanaf te laten spatten. Geniet, ga die diepere 😉 connectie aan en (her)ontdek elkaar.

Ik hoop dat jullie ontzettend gaan genieten én heel veel plezier halen uit de avonturen van Teasy.

Liefs,

Yvette

En wie is Teasy dan?

Ik ben Teasy, een fictief persoon met heerlijke fantasieën. Fantasieën waarin jij en je partner de hoofdrol spelen. Ik neem jullie aan de hand en zorg er stap voor stap voor dat jullie elkaar op een sexy én ondeugende manier (her)ontdekken. Ik blijf weg van clichés, vergeet die lapdance in de woonkamer dus maar. Ik focus op het meenemen van twee individuen op een stout avontuur. Een avond (of middag) lang. Een tease, vluggertje of date night. Hello inspiratie en spannende avonturen en bye bye preutsheid, gêne en sleur.

Doe nooit iets waar je je niet comfortabel mee voelt en spreek altijd een codewoord af. Alle andere spelregels en aanwijzingen vinden jullie in mijn app. Gaan jullie mee op avontuur?

x Teasy

Ga mee op avontuur
Teasy abonnement