Meest gestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er écht nog niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Teasy box & Teasy vervolgset

Wat is een Teasy box?

De Teasy box is de start van een stout avontuur. In de box vind je 7 stoute items met een waarde van 140 euro. Denk aan glijmiddel, toy cleaner en verschillende toys voor hem en haar om samen te gebruiken. Hoe? Dat legt Teasy uit, stap voor stap, in  opdrachten. Teasy neemt jullie volledig aan de hand, luister dus maar braaf naar de Teasy cards. Zo ontdekken jullie samen de Teasy box. De items in Teasy box moet je goed bewaren want die komen van pas bij een nieuw onderdeel van het avontuur in de Teasy vervolgset.

Wat zit er in een Teasy vervolgset?

Ook dat gaan we niet verklappen. Maar de items passen perfect in het avontuur en zijn een heerlijke aanvulling op de Teasy box. Je kunt twee items verwachten én uiteraard nieuwe Teasy cards met een nieuwe fantasie voor (weer) een heerlijke avond.

Waarom is deze Teasy box duurder dan een Teasy vervolgset?

Omdat ‘ie ook veel groter is! Er zitten meer items in. De Teasy doosjes zijn een maandelijkse aanvulling op de Teasy vervolgset. En zo beleven jullie dus iedere maand next level sexy time. Even een maandje pauzeren? Dat kan gemakkelijk in je account. Stopzetten kan ook, wanneer jij wilt. Je zit nooit ergens aan vast.

Hoe vol zit mijn nachtkastje straks?

Niet zo vol. De Teasy box bevat items die telkens terugkomen in het avontuur en de Teasy vervolgsets zorgen iedere keer weer een nieuw element, zo is iedere fantasie anders. Komt goed met je nachtkastje.

abonnement

Zit ik vast aan een abonnement?

Ons abonnement is 100% flexibel. Je kan je abonnement elk moment stopzetten, aanpassen of pauzeren. Log in op je account, de rest wijst zichzelf.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Log in op je account. Hier kan je je abonnement stopzetten, aanpassen of pauzeren.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Log in op je account. Hier kan je al je wijzigingen doorvoeren.

Wanneer krijg ik de volgende levering?

Log in op je account. Hier kun je zien wanneer jullie nieuwe levering verwacht wordt.

Help. Mijn glijmiddel is op!

Stuur ons even een mailtje. Gaan we regelen.

Wanneer wordt het bedrag voor de vervolglevering afgeschreven?

5 dagen voordat jij de volgende levering ontvangt, wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven.

betalen

Heb ik toestemming gegeven voor automatische afschrijving?

Bij je eerste bestelling heb je toestemming gegeven om de betalingen automatisch van je bankrekening af te schrijven. Wij schrijven alleen het abonnementsgeld af, altijd een paar dagen vóór jouw volgende levering.

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij Teasy betalen met iDeal, Bancontact, ApplePay of creditcard. Je eerste betaling bij een abonnement doe je zelf. Elke volgende levering wordt automatisch afgeschreven van je bankrekening of creditcard.

Het geld is afgeschreven, maar waar blijft mijn levering?

5 dagen nadat de betaling is afgeschreven wordt de levering bij je bezorgd. Toch geen levering? Neem dan even contact met ons op.

account

Hoe kan ik inloggen op mijn account?

Rechtsboven aan op de site staat een icoon. Hier kun je inloggen op je account. Dat kan met de facebook login, of met je e-mailadres en wachtwoord.

Waar vind ik de inloggegevens voor mijn account?

Bij je eerste bestelling is er een account voor je aangemaakt.
– Heb je een e-mailadres en wachtwoord opgegeven bij je eerste bestelling, dan gebruik je deze om in te loggen. Vanwege de veiligheid hebben wij je wachtwoord niet naar je toegestuurd.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Ga naar de inlogpagina van je account. Hier kun je een nieuw wachtwoord aanvragen en instellen.

Waar kan ik mijn gegevens aanpassen?

Log in op je account. Hier kun je je persoonsgegevens aanpassen en de inhoud van je abonnement wijzigen.

verzending

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

In Nederland geldt: voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd. Woon je in België? Dan geldt: voor middernacht besteld, overmorgen bezorgd. Let op: tijdens feestdagen en/of andere speciale dagen is het vaak extreem druk bij postbezorgers. We doen er alles aan om je pakketje zo snel mogelijk te leveren maar soms zijn er momenten waarop we de volgende werkdag leveren niet kunnen beloven.

Ik heb geen bevestigingsmail van mijn bestelling ontvangen. Wat moet ik doen?

Check als eerste je spambox! Als de bevestigingsmail daar ook niet in zit, neem dan even contact met ons op.

Betaal ik verzendkosten?

Nee,  die betaal je bij ons niet.

In welke landen kan ik Teasy ontvangen?

Wij bezorgen in Nederland & in België.

Wat als ik niet thuis ben?

Daar hebben we over nagedacht. We verzenden discreet. Je buren kunnen de Teasy Box gewoon aannemen. De Teasy vervolgset passen gewoon door de brievenbus, daar hoef je dus nooit voor thuis te blijven.

Wat als mijn brievenbus te klein is?

Dan wordt je pakketje discreet bij de buren bezorgd. Of we proberen het de dag erna nog eens. Je krijgt dan altijd een briefje van de bezorger in de brievenbus.

Mijn Teasy bestelling is nog niet geleverd, wat moet ik doen?

Paniek. Begrijpen we. Maar, grote kans dat je bestelling binnen 24 uur alsnog wordt geleverd. Wil je dat we het even voor je controleren? Neem dan contact met ons op.

retourprocedure

Ik wil mijn bestelling retourneren, kan dat?

Is je Teasy bestelling niet volgens verwachting? Dat is superjammer. Omdat we werken met producten waar hygiene key is, kunnen we helaas geopende Teasy dozen niet retourneren. Zet je abonnement stop zodat je zeker weet dat je geen nieuw pakketje geleverd krijgt.

overig

Help! Ik heb een vraag die er niet bijstaat!

Don’t worry, neem even contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!