Bestel de Teasy box los

Teasy uitproberen? Of cadeau geven? Bestel de Teasy box voor 69,69. Benieuwd naar de inhoud? Ok. We verklappen het een klein beetje. Scroll maar naar beneden.

Teasy box

In de Teasy box zitten 7 fantastische items. Ze zijn nat, zacht, hard en vooral heel lekker. 1 ding is zeker: ze gaan jullie verrassen en ontzettend laten genieten.

In deze box speelt Teasy met het zintuig ‘zicht’. Teasy neemt jullie mee in de opwinding van kijken, bekeken worden of juist niets kunnen zien. Benieuwd naar de andere fantasieën van Teasy? Goed nieuws – je kunt na deze losse box gewoon instappen in de rest van het avontuur. Je vindt de voucher met meer informatie in de starterskit.

Discreet, lekker en heel stout

Meer weten?

Teasy abonnement

Next level sexy time

Fuck gêne, preutsheid en sleur. Het is tijd om meer te genieten. Laat dat maar aan Teasy over.

Teasy cards abonnement

Geef jullie over

Teasy geeft jullie alle aanwijzingen via de Teasy cards. Luister braaf, maar doe niets waar je niet comfortabel mee bent.

Teasy items abonnement

Tintelen van genot

Jullie zijn meer dan heerlijk. Maar met de Teasy items worden jullie avonturen nóg lekkerder. Spannende toys included.

Teasy abonnement discrete verzending

Discrete verzending

Don't worry, jullie buren komen er niet achter hoe stout jullie zijn. Wij bezorgen discreet. Niet-discrete geluiden kan Teasy helaas niet beloven, sorry buren.

Wat kunnen jullie verwachten?

Bye bye standaard dates, hello stoute avonturen. Tijd om jullie over te geven. Samen met de Teasy items en Teasy cards zorgt Teasy ervoor dat jullie avontuur nóg leuker en lekkerder wordt.

Bestel losse box
Teasy abonnement
Teasy abonnement

Get freaky: zo tover je 'gewone' sexy time om in superhete, steamy sexy time

"Heb jij het idee dat jullie sexy time wel een boost kan gebruiken? You've come to the right place. Hoewel het absoluut makkelijker gezegd dan gedaan is, moet je vooral niet vergeten dat namelijk enorm leuk is. En ook: dat niets moet, en alles mag. Dus... Ben jij klaar om je sexy time een boost te geven, om het zo nóg leuker te maken dan het al was?"

Abonnement Teasy

Meer spice in de slaapkamer?

"Zo beleef jij de heetste sexy time van je leven. Ook als je absoluut niets te klagen hebt tussen de lakens."

Toch liever een abonnement?

Heel begrijpelijk. Jullie zullen namelijk gaan smeken om meer. Meer van elkaar en meer van Teasy.

Bestel nu
Teasy abonnement