Intensere orgasmes en genot?

Hi lovers,

Nóg meer genieten van mijn Teasy avonturen? Misschien is edging iets voor jullie. Get ready want ik vertel jullie alles wat je moet weten.

Edging is een seksuele techniek waarbij je jezelf of je lover bijna tot het hoogtepunt brengt en vervolgens stopt voordat het gebeurt. Echt? Ja echt. Want deze herhaalde cyclus van opwinding en vertraging kan leiden tot een intensere en bevredigendere orgasme en ultiem genot..

Ga er maar even goed voor zitten. Want ik vertel jullie hieronder meer over wat edging is, waarom het te proberen en hoe.

Wat is edging? Edging is een manier van seksuele stimulatie waarbij je jezelf of je lover dicht bij een orgasme brengt en vervolgens stopt voordat het gebeurt. Door deze opwinding en vertraging te herhalen, kan de intensiteit van het orgasme toenemen en kan het plezier worden verlengd. Extra lang intens van elkaar genieten dus.

Waarom edging? Edging kan de seksuele ervaring verbeteren en intenser maken. Het kan ook helpen om een orgasme uit te stellen en de duur van jullie avontuur te verlengen. Voor sommigen kan edging ook een manier zijn om controle over hun orgasme te hebben.

Edging veilig proberen? Hoewel edging over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er natuurlijk elementen die edging extra comfortabel maken. Zorg er allereerst voor dat jullie communicatie open en eerlijk is, zodat je elkaars grenzen kent. Begin langzaam en bouw de opwinding geleidelijk op om te voorkomen dat je te snel gaat. Als je merkt dat je dicht bij een orgasme bent, stop dan onmiddellijk en koel af voordat je verdergaat.

teasy app

Tips voor het proberen van edging:

1. Begin langzaam en bouw de opwinding geleidelijk op.

2. Stop als je te dicht bij een orgasme bent en laat de opwinding afnemen voordat je verdergaat.

3. Communiceer open en eerlijk om elkaars grenzen te kennen.

4. Experimenteer met verschillende sensaties en technieken om te ontdekken wat voor jullie het meest opwindend is. Tip: bestel een Teasy box, download de Teasy app en laat jullie begeleiden door Teasy.

5. Last but not least – neem de tijd om te genieten.

Have fun lovers.

x Teasy