Activeer het stoutste abonnement

Dag lover, heb je genoten van de Teasy starterskit en ben je benieuwd naar de rest van het avontuur? Word member en ontvang iedere maand voor 19,95 een nieuwe fantasie. Discreet en door de brievenbus bezorgd. Pauzeren en stopzetten is altijd mogelijk. Benieuwd naar de inhoud? Scroll maar naar beneden …

Ik kan niet wachten. x Teasy

Teasy abonnement

Ontvang iedere maand een Teasy doosje voor 19,95

Iedere maand ontvang je een nieuw Teasy doosje met een nieuwe set Teasy cards en twee Teasy items. Deze items, in combinatie met de items uit de starterskit die jullie al hebben, zorgen ervoor dat jullie nieuwe fantasie aan niks ontbreekt. Na zes fantasieën is het tijd voor een nieuw avontuur. En dus ook een voor een nieuwe starterskit (49,95) en nieuwe Teasy doosjes.

Teasy abonnement
Discreet, lekker en stout

Meer weten?

Teasy abonnement

Next level sexy time

Fuck gêne, preutsheid en sleur. Het is tijd om meer te genieten. Laat dat maar aan Teasy over.

Teasy cards abonnement

Geef jullie over

Teasy geeft jullie alle aanwijzingen via de Teasy cards. Luister braaf, maar doe niets waar je niet comfortabel mee bent.

Teasy items abonnement

Tintelen van genot

Jullie zijn meer dan heerlijk. Maar met de Teasy items worden jullie avonturen nóg lekkerder. Spannende toys included.

Teasy abonnement discrete verzending

Discrete verzending

Don't worry, jullie buren komen er niet achter hoe stout jullie zijn. Wij bezorgen discreet. Niet-discrete geluiden kan Teasy helaas niet beloven, sorry buren.

Wat kunnen jullie van Teasy verwachten?

Bye bye standaard dates, hello stoute avonturen. Tijd om jullie iedere maand over te geven. Samen met de Teasy items en Teasy cards zorgt Teasy ervoor dat jullie avonturen nóg leuker en lekkerder worden.

Start met deel 2
Teasy starterskit
Hoe het werkt

Teasy abonnement

  1. Word member

    Meld je aan, vul je gegevens in en wij versturen hartstikke discreet het tweede onderdeel van jullie Teasy avontuur. Een avontuur bestaat uit zes fantasieën en begint altijd met een starterskit die jullie al hebben. Je stapt nu dus in vanaf fantasie 2.

  2. Ontvang iedere maand een Teasy doosje

    Start jullie abonnement en ontvang iedere maand een nieuwe fantasie in een Teasy doosje. In deze doosjes vinden jullie twee kleine Teasy items en nieuwe Teasy cards.

  3. Tijd voor een nieuw Teasy avontuur

    Na een totaal van zes fantasieën is het tijd voor een nieuw avontuur en dus een nieuwe starterskit.

Teasy abonnement

Get freaky: zo tover je 'gewone' sexy time om in superhete, steamy sexy time

"Heb jij het idee dat jullie sexy time wel een boost kan gebruiken? You've come to the right place. Hoewel het absoluut makkelijker gezegd dan gedaan is, moet je vooral niet vergeten dat namelijk enorm leuk is. En ook: dat niets moet, en alles mag. Dus... Ben jij klaar om je sexy time een boost te geven, om het zo nóg leuker te maken dan het al was?"

Abonnement Teasy

Meer spice in de slaapkamer?

"Zo beleef jij de heetste sexy time van je leven. Ook als je absoluut niets te klagen hebt tussen de lakens."

Nog geen starterskit ontvangen?

Hebben jullie nog geen Teasy starterskit ontvangen? Dan kun je via de knop hieronder de Teasy starterskit bestellen. Jullie beginnen dan met jullie avontuur vanaf de start.

Word member
Teasy starterskit